Heeft u een bedrijf in de regio Maastricht en wilt u niet teveel reizen voor een Excel training? Westhaghe Training & Advies biedt een open rooster in Maastricht aan. U kunt hier dus aanschuiven bij de desbetreffende training en traint met verschillende cursisten uit diverse bedrijven.

Het programma Microsoft Excel gaat steeds belangrijker worden in het bedrijfsleven. Steeds meer bedrijven verwachten van werknemers enige kennis van het Microsoft Office pakket en dan specifiek van Microsoft Excel

Het komt vaak voor dat personeel die kennis nog niet goed beheerst, speciaal daarvoor hebben wij van Westhaghe Training & Advies Excel trainingen ontwikkeld waarbij de theorie en praktijk samenkomen.

Excel curus kunnen wij verzorgen op diverse niveau's. Voor de beginnende gebruiker hebben wij een training ontwikkeld voor de basisbeginselen. Daarnaast hebben wij Excel training voor Gevorderden en voor de echte Excel Experts is er een Expert training.

Al onze Excel trainingen zijn beschikbaar in de volgende versies:

Excel Basis Training

Twijfelt u of deze Excel Basis training wel geschikt voor u is? Doe de Excel kennistest en u weet na 25 multiple-choice vragen welke training in Excel het meest geschikt voor u is.

Excel Gevorderde Training - Tabellen & Database

Wilt u werken met draaitabellen in Excel, dan is deze Excel Gevorderde cursus zeer geschikt voor u. Naast draaitabellen wordt er ook tijd vrij gemaakt voor Grafische objecten en geavanceerde rekenformules.

Niet zeker van uw Excel kennisniveau? Doe de Excel kennistoets en u weet na 25 multiple-choice vragen welke training geschikt voor u is.

Excel Expert Training - Formules en Functie

Voor de echte fans in Excel bieden wij een cursussen aan op expert niveau. U leert dan de introductie van macro's, werken met processen en het importeren en exporteren van Excel gegevens.

Excel Master training - Externe gegevens en macro’s

Ervaren Excel gebruikers die het onderste uit de kan willen halen door de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen en waar mogelijk te automatiseren kunnen deelnemen aan onze Excel Master training. Uiteraard is het ook mogelijk om deze Excel training bij u op locatie te organiseren (in-company).

Wilt u meer weten over deze Excel Master training, bekijk onze cursusinhoud, open rooster data of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Power BI training

Leer rapportages maken op de data die binnen uw organisatie opgeslagen zijn is nu makkelijker en efficiënter dan ooit! Onze Excel Power BI cursus bestaat uit een verzameling hulpprogramma’s en processen die cursisten kunnen gebruiken om gegevens te verzamelen, om te zetten in zinvolle informatie en vervolgens betere beslissingen te kunnen nemen. Microsoft Excel 2013 en 2016 bevatten diverse BI-mogelijkheden, waarmee u op eenvoudige wijze gegevens kunt verzamelen en visualiseren. Met deze extra mogelijkheden is Excel 2013 en 2016 nu een echte self service Power BI functionaliteit geworden.

Er zijn 2 niveaus, namelijk de Excel Power BI Basis en Excel Power BI Gevorderde training. Daarnaast bieden wij ook een officieel 3 daagse Microsoft curriculum, namelijk de MS 20778 Analyzing Data with PowerBI.

Power BI Desktop & Online Basis Training

Leer rapportages maken op de data die binnen uw organisatie opgeslagen zijn is nu makkelijker en efficiënter dan ooit! Onze Excel Power BI cursus bestaat uit een verzameling hulpprogramma’s en processen die cursisten kunnen gebruiken om gegevens te verzamelen, om te zetten in zinvolle informatie en vervolgens betere beslissingen te kunnen nemen. Microsoft Excel 2013 en 2016 bevatten diverse BI-mogelijkheden, waarmee u op eenvoudige wijze gegevens kunt verzamelen en visualiseren. Met deze extra mogelijkheden is Excel 2013 en 2016 nu een echte self service Power BI functionaliteit geworden.

Excel PowerPivot Basis training

U kunt onze Excel PowerPivot Basis training in heel Nederland volgen op uw locatie (in-company). Deze verzorgen wij in de Excel 2013 en 2016 versies.

In deze Excel Power Pivot training leert de cursist hoe je in Microsoft Excel een Power Pivot model samenstelt en vervolgens daarop een rapportage maakt met draaitabellen en draaigrafieken.

Wilt u meer weten over Excel PowerPivot Basis training, bekijk onze cursusinhoud of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Excel PowerPivot Gevorderde Training

U kunt onze Excel PowerPivot Gevorderde training in heel Nederland volgen op uw locatie (in-company). De training Power Pivot Gevorderd - DAX (Level 2) is geschikt voor iedereen die rapporteert aan de hand van externe gegevens in Excel.

Wilt u meer weten over Excel PowerPivot Gevorderde training, bekijk onze cursusinhoud of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Excel Power Query training

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die analyses willen maken van gegevens die daarvoor nog niet direct geschikt zijn omdat er nog moet worden gesleuteld en aangepast. Het opschonen van deze gegevens met Power Query gaat u een zee aan tijd besparen. Iedereen die gegevens wil verwerken in Excel zal zeer veel baat hebben bij deze cursus.

VBA Excel Training

Onze Excel VBA Excel training bestaat uit 2 cursusniveau's namelijk VBA Excel Basis en VBA Excel Gevorderd. Beide trainingen in ons open rooster zijn 2 dagen. Gebruikt u de Excel versie 2007, 2010, 2013 of 2016 dan kunt u deelnemen aan deze VBA Excel cursus

Wilt u meer weten over Excel VBA trainingen, bekijk onze cursusinhoud/cursusdata via bovenstaande pagina's of vraag vrijblijvend informatie aan via onze chatfunctie.

Excel for Financials

De financiele afdeling van uw organisatie werkt vaak met grote Excel-sheets waarbij berekeningen omtrent quickratio, currentratio en solvabiliteitsberekeningen. Tijdens deze financiele Excel cursus leert u financiele formules en kwesties in Excel.

Cursussen zijn ook in te plannen waarbij u zelf de onderwerpen in de training bepaald. Wij noemen dit een maatwerk training meer informatie aanvragen voor een training bij u op locatie of in ons open rooster in Maastricht? Vraag direct een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..