Cursusinhoud English course Cursusdata Offerte aanvragen

Speciaal voor gebruikers die gebruik maken van Excel 2016, hebben wij de Excel 2016 Expert training - Formules en Functies. De training voor Excel Expert is ingericht om achter de schermen van Excel aan de slag te gaan. Problemen worden slechts kleine uitdagingen na het volgen van de Excel 2016 Expert training. Door het volgen van deze training wordt u de Excel Expert binnen uw afdeling/organisatie.

U wordt de Excel expert van uw afdeling! Leer Formules en Functies binnen Microsoft Excel echt kennen en pas Excel aan naar uw eigen wensen. Problemen worden slechts kleine uitdagingen na het volgen van deze cursus. De ALS Functie, Horizontaal of Verticaal Zoeken is niet meer iets wat u wel eens heeft gehoord, maar u weet het precies en juist toe te passen.

Maastricht

Op onze locatie in Maastricht verzorgen wij regelmatig Excel Expert cursussen. Via onderstaande button kunt u zien welke data beschikbaar zijn:

Cursusdata Maastricht

Inhoud Excel Expert Training

Het trainingsprogramma binnen Excel 2016 heeft Westhaghe Training & Advies aan de hand van gecertificeerde Excel trainers ontwikkeld waardoor kwaliteit gewaarborgd is. In de Expert training worden verschillende onderwerpen behandeld, onder ander;

  • Populaire functies (ALS, SOMMEN.ALS, AANTALLEN.ALS, VERT.ZOEKEN)
  • Werkprocessen stroomlijnen
  • Samenwerken binnen Excel
  • Gestructureerde verwijzingen
  • Importen en exporteren van gegevens
  • Analyseren van Gegevens
  • Koppeling met andere werkbladen
  • Functies in Excel combineren en nesten

Deze Expert training in Excel 2016 is bedoeld voor cursisten die meer uit het programma Excel willen halen. De noodzakelijk voorkennis voor deze training is de Excel gevorderde training. Buiten deze stof om is er natuurlijk ook ruimte om eigen vragen te stellen. Deze training wordt ook in het Engels gegeven.

Wist u dat het al vanaf 3 personen interessant is om een training bij u op locatie te organiseren? Vraag direct informatie aan voor een in-company Excel training!